СПОРТ

Српска левица која је залудела Европу донела одлуку: „Срећан сам“

Српски репрезентативац Филип Костић којег тражи пола Европе, почев од Јувентуса, преко Интера, Лација, па све до Тотенхема и Вест Хема, огласио се поводом тога где ће наставити каријеру. Хитроноги Крагујевчанин разорне леве ноге одлучио је, бар за сада, да остане у Ајнтрахту из Франкфурта.
Sputnik
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

Велики број понуда имао је стандардни српски репрезентативац. Бројни европски великани распитивали су се за његове услуге након што је покорио Европу са Немцима што није прошло незапажено.
Константно је био на високом нивоу у Лиги Европе, вансеријску представу пружио је против Барселоне и тада је било јасно да су тефтери скаута највећих светских клубова били препуни позитивних ствари о Србину.
Костић је био на прагу Јувентуса, онда се у игру укључио Вест Хем који је био најближи да избори његов потпис. На крају, изгледа Костић неће мењати средину већ ће остати у Немачкој, где је практично стекао статус легенде.
"Срећан сам у Ајнтрахту, што су сви могли да виде не само на припремама, већ и на утакмици против Магдебурга (4:0) у Купу Немачке. За сада остајем, али у ово време је све могуће, примиче се крај прелазног рока и не могу сто одсто да тврдим да ће тако и бити. Много тога зависи и од челника клуба који су рекли колико је обештећење, али је проблем што ниједан тим осим Вест Хема није послао званичну понуду, све је било само на причама. Лично сам имао преко свог агента разговоре са челницима Јувентуса, али до договора није дошло, зато што у Ајнтрахту нису задовољни понуђеним", поручио је Костић.
На тај начин ставио је тачку на бројне спекулације око тога где ће наставити каријеру.
Србин је пружио одличну партију против Магдебурга у победи Ајнтрахта резултатом 4:0, када је уписао асистенцију, након што је „прелетео“ 70 метара.
СПОРТ
Натхо изненадио Русе – „Можда се вратим у ЦСКА, никад се не зна“
СПОРТ
Вређају их за све паре
Коментар