Подкаст

Бумеранг антируских санкција | Нови Спутњик поредак

„Нови Спутњик поредак“истражује зашто Запад страда од сопственог економског рата против Русије. Због чега директор британске обавештајне службе МИ6 Ричард Мур забринуто упозорава да „зима долази“, и шта ће руска зима донети оном делу Европе који је Русији увео санкције?
Sputnik
Како је суфицит у руском буџету ове године, захваљујући западним санкцијама, постао двоструко већи од претходног рекордног суфицита? Зашто „Њујорк тајмс“ упозорава да ће „многе породице у Европској унији морати да бирају да ли да се греју или да једу“?
Одговоре на ова питања ће у разговору с Николом Врзићем потражити аналитичар Бранко Павловић и економиста и члан Фискалног савета Бојан Димитријевић.
Нови Спутњик поредак“ је емисија која анализира најактуелније догађаје из света и региона. Никола Врзић у разговору са својим гостима тумачи турбулентне промене на геополитичкој сцени и тражи место Србије у новом, мултиполарном светском поретку.
Емитује се сваког понедељка од 17.00, а заједнички је реализују Спутњик и Радио Новости.
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

Коментар