СПОРТ

Србија остала без представника у Америци

Миомир Кецмановић, српски тенисер, није успео да се пласира у треће коло УС Опена након што је изгубио од Ришара Гаскеа, искусног француског тенисера резултатом 2:6, 4:6, 6:4, 4:6. Србија је после пораза Кецмановића остала без представника у мушком синглу на последњем Гренд слему у сезони.
Sputnik
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

Далеко бољи тенис током целе сезоне од Ришара Гаскеa игра Миомир Кецмановић, али нажалост то се није видело у другом колу УС Опена.
Српски тенисер лоше је сервирао током првог сета, а проценат првог сервиса био му је испод 50 одсто што је Француз успевао да користи.
Само једну брејк лопту имао је Миомир у том делу меча, али након што је није искористио Гаске осваја још један брејк.
Почетак другог сета могао је да буде прекретница и почетак преокрета српског тенисера, али овоога пута није успео да искористи чак три брејк лопте.
Све вести са Евробаскета пратите у нашем специјалу.
Искусни Гаске знао је да мора да казни неикоришћене шансе и поново је он био тај који је одузео сервис Кецмановићу.
Коначно нешто бољи тенис играо је Миша у трећем сету и нападао Гаскеа, али испоставило се да је то било све што ће му допустити 91. рекет света.
У четвртом сету разменили су по брејк, а онда када је Кецмановић поново могао да поведе и уведе у драму уследила је нова бачена прилика.
У десетом гему тачку на меч и лошу партију српског тенисера новим брејком ставља Гаске.
Француз се у другом колу састаје са Рафаелом Надалом који је претходно савладао после преокрета Фабија Фоњинија резултатом 2:6, 6:4, 6:2, 6:1.
Подкаст
Миљеновић: Гудурић и Милутинов кључ за освајање медаље | Миљанов корнер
СПОРТ
Рус је дошао да брани трофеј, али зна да је фаворит неко други: „Победио ме је прошли пут“
СПОРТ
Последњи плес који желимо да потраје – „Ја сам само Серена“
Коментар