СПОРТ

Добре вести за Пешића пред Турке!

Немања Недовић пропустиће меч са Великом Британијом 11. новембра, али ће селектору Светиславу Пешићу бити на располагању за сусрет са Турском три дана касније у Београду у оквиру квалификација за Светско првенство.
Sputnik
Све то је потврдио сам играч. Иако је селектор Светислав Пешић на конференцији првобитно рекао и мислио да неће моћи да рачуна на Недовића у овом прозору.
Пријатно изненађење.
„Замолио сам селектора да прескочим утакмицу против Велике Британије и ставио се на располагање за меч против Турске. Договор је да се чујемо када се врате из Велике Британије, па ћемо заједно одлучити. Нисам још сто одсто спреман и свестан сам да је у репрезентацији "цепање" од почетка, нико те не пази и тако треба да буде јер се играју две кључне утакмице. Осетио сам да нисам спреман за то и ставио се на располагање за другу утакмицу. Имаћу више времена да се припремим, тренирам, одиграм утакмицу са Фенером и да се у бољем стању нађем на располагању репрезентацији", истакао је Недовић.
Иначе, селектор је најавио да би против Турске требало да рачуна на Марка Гудурића, Василија Мицића, Владимира Лучића и Огњена Јарамаза, док неће моћи да рачуна на играче који наступају у Шпанији, а то су Никола Калинић и Вања Маринковић.
Гост Миљановог корнера био је Владан Тегелтија.
СПОРТ
Није готово! Француз још није кажњен што је отишао у Русију
Коментар