СПОРТ

Жреб за Куп – вечити сазнали ривале

Одржан је жреб за Куп Радивоја Кораћа који ће се играти у Нишу, а вечити ривали сазнали су ривале у четвртфиналу. Црвена звезда ће играти против Борца, а Партизан против Спартака из Суботице.
Sputnik
Остале парове чине Мега и Војводина, односно ФМП и Металац.
Повлашћени статус имали су Црвена звезда, Партизан, Мега и ФМП и према правилнику, било је познато да неће играти међусобно у четвртфиналу.
Мада, пре свега тога потребно је видети да ли ће Звезда уопште желети да игра, јер је њен први човек Небојша Човић још пре жреба најавио да би црвено-бели могли да одустану од наступа из протеста што Кошаркашки савез Србије још није изрекао казну поводом прошлосезонског Партизановог одбијања да изађе на паркет за финале домаће Суперлиге.
Завршница Купа Радивоја Кораћа биће одиграна од 15. до 18. фебруара у нишкој хали Чаир. Четвртфинала су на програму 15. и 16. фебруара. Полуфинала ће бити одиграна 17. фебруара, а дан касније и финале.
„Наш домаћин је Ниш опет, захваљујемо граду и градоначелнику, хвала и свим кошаркашким радницима и љубитељима кошарке из Ниша, који ће организовати турнир", рекао је председник КСС Предраг Даниловић уз честитке свим клубовима учесницима.
Титулу освојену прошле зиме бране кошаркаши Црвене звезде.
До потенцијалног вечитог дербија може доћи већ у полуфиналу.
КУП РАДИВОЈА КОРАЋА - ПАРОВИ ЧЕТВРТФИНАЛА
Среда, 15. фебруар
18.00: Партизан – Спартак
21.00: Мега - Војводина
Четвртак, 16. фебруар:
18.00: Црвена звезда - Борац
21.00: ФМП – Металац
СПОРТ
Никола се разгоропадио и славио против двоцифреног Богдана
Коментар