СПОРТ

Ново лице у Ђоковићевом тиму – чувена докторка је уз Новака: „Много ми је помогла“

Маријана Kовачевић, која се прославила по томе што је експресно санирала повреде врхунских спортиста у прошлости, налази се ових дана у Мелбурну, где сарађује и са Новаком Ђоковићем.
Sputnik
Она је присуствoвала полуфиналном дуелу на турниру у мушком синглу, у којем је Новак савладао Американца Томија Пола у три сета (госпођа скроз десно на фотографији).
Маријана је, иначе, гледала и меч Ђоковића са Андрејом Рубљовом у среду, такође из Новаковог бокса.
„Не могу да вам одајем детаље. Сигурно је да сам захвалан што је дошла пре неколико дана. Пре ње сам имао доста третмана са разним људима по Мелбурну – и онима који су запослени при турниру, онима који живе овде… Покушао сам да дођем до што више стручњака који би могли да ми помогну. Сетили смо се и Маријане, која је прошла пола света да дође овде. Захвалан сам јој, њен рад ми је пуно помогао. Осећам бољитак на терену“, навео је Ђоковић.
Ђоковић је на старту турнира имао великих проблема са повредом задње ложе, али је против Алекса Де Минора и Андреја Рубљова физички деловао знатно боље и убедљиво дошао до победа.
Подсетимо, у прошлости су пацијенти Маријане Kовачевић били врхунски фудбалери попут Робина ван Персија, Дијега Kосте, Венсана Kомпанија...
Светску славу стекла је на Мундијалу у Јужној Африци 2010. када је сарађивала са селекцијом Гане коју је предводио Милован Рајевац.
СПОРТ
Ђоковић преко Американца до финала Аустралијан опена – за десету титулу и повратак на број 1!
СПОРТ
Био сам са навијачима као и увек, сад ћу гледати меч од куће: Порука Срђана Ђоковића поводом хајке
СПОРТ
Надал и Алкарас седе код куће – и плаше се да Србин уђе у финале
Коментар