СПОРТ

„Биг Бен“ је већ „откуцао“ на Кипру

Бивши нападач Црвене звезде Ел Фарду Бен постигао је ефектан погодак у победи АПОЕЛ-а, и то после преокрета против Аполона (3:1). „Биг Бен“ погодио је из слободног ударца у зауставном времену, чиме је оверио тријумф тима који с клупе води Владан Милојевић.
Sputnik
Управо је бивши тренер Црвене звезде инсистирао на довођењу искусног крилног нападача, који је изгубио минутажу на Маракани, па је растанак са српским шампионом био неминован.
И почео је Бен експресно да се исплаћује клубу са Кипра. АПОЕЛ је пред својим навијачима губио на полувремену 1:0 на ГСП стадиону, али су у наставку ствари дошле на своје место.
Уследило је рано изједначење у 49. минуту преко Квилитаје, да би потпуни преокрен донео погодак Ндонгале у 75. минуту.
Тачку на „и“ ставио је репрезентативац Коморских острва прелепим ударцем из слободњака у 91. минуту, па је јасно да лепши деби није могао да пожели.
Наместио је лопту с десне стране и ефектним ударцем левом ногом преко живог зида матирао је српског голмана Александра Јовановића, који је парадом само улепшао погодак.
Бен се тако уписао и у кипарском фудбалу, а АПОЕЛ Владана Милојевића се примакао лидеру АЕК-у из Ларнаке на само бод заостатка уз утакмицу више.
Подсетимо, пре АПОЕЛ-а и Црвене звезде Милојевић и Бен су сарађивали у грчком Паниониосу.
► Погледајте емисију Миљанов корнер.
СПОРТ
Маракана се опрашта од Михе: Златни лик на дресу Звезде – и сјајан гест Војводине
СПОРТ
Рањени дечак са Космета биће гост Звезде на утакмици у Михајловићеву част
Коментар