РЕГИОН

Демохришћански покрет: Ђукановићу инспекција наредила да сруши нелегелне објекте у Никшићу

Демохришћански покрет саопштио је да је сазнао да је Урбанистичко-грађевинска инспекција у Црној Гори, у складу са својим законским надлежностима, наредила одлазећем председнику Милу Ђукановићу да сруши своје нелегално изграђене објекте у Никшићу.
Sputnik
Из тог покрета су навели да је грађевински инспектор дао рок од 20 дана одлазећем председнику Црне Горе да уклони објекте у никшићком насељу Кочани, јер су у супротности са важећим Просторно-урбанистичким планом општине Никшић, пренео је РТЦГ.
"И на овом примеру може се видети ко је владао Црном Гором три деценије, ко је до јуче био председник, а о појединим људима из његовог окружења већ више од две године баве се полиција, судство и тужилаштво", наводи се у саопштењу.
Додаје се да грађани, па и оних 40 одсто који су гласали за Ђукановића, "сада могу јасно да виде, ако већ до сада нису, ко је кршио закон и како је то радио".
"И што је најважније, могли су да виде колико је Мило Ђукановић поштовао црногорске институције за које се, према његовим речима, највише залагао, наводно 'бранећи Црну Гору'", објавио је Демохришћански покрет.
Коментар