ДРУШТВО

Брнабићева: У току интерна контрола у МУП-у због списка деце из ОШ „Владислав Рибникар“

Премијер Србије Ана Брнабић изјавила је данас у Скупштини Србије да се утврђује одговорност за објављивање списка за убиство деце из Основне школе „Владислав Рибникар“ у Београду.
Sputnik
Брнабићева је, одговарајући посланици Зелено-левог клуба Биљани Ђорђевић, рекла да је у току интерна контрола у Министарству унутрашњих послова.
„Одговорни ће одговарати за то што је урађено, само да видимо шта се десило и ко је одговоран и сви ће одговарати. Нико не бежи од одговорности“, навела је она.
Премијер Србије је позвала део опозиције да не покушава да злоупотребљава захтеве родитеља, наводећи да су представници владе у свакодневном контакту са родитељима.
„Ако можемо да се договоримо да политика буде даље од те теме, даље од родитеља, да покушамо да их заштитимо и да систем уради свој посао као што тренутно радимо“, рекла је Брнабићњва.
Ана Брнабић присуствује седници Скупштине Србије на којој се расправља о предлогу за гласање о неповерењу министру унутрашњих послова Братиславу Гашићу на предлог групе опозиционих посланика.
Коментар