СПОРТ

Митровић дао гол, па добио шамар и завршио на трави – првенац Нејмара /видео/

Бура на мечу другог кола азијске Лиге шампиона у ком je Ал Хилал голом Александра Митровића повео против Мазандарана у Ирану, где је на крају славио с убедљивих 3:0. Србин је дао гол у 18. минуту, док се у 32. нашао на трави након што је добио ударац отвореном шаком у лице.
Sputnik
Пробио је лед Александар Митровић и у азијској Лиги шампиона у мечу који је првобитно требало да буде одигран дан раније, али је одложен због спорне статуте иранског вође Касема Сулејманија, која се нашла на терену, због које екипа из Саудијске Арабије није желеле да игра, јер га сматрају терористом.
Утакмица је одложена за уторак и Митровић је постигао водећи, уједно и једини гол после првих 45 минута.
Ипак, на истеку пола сата игре меча у Ирану дигла се тензија после фаула који је у скоку направио Митровић. Опколили су га домаћи фудбалери, уследило је кошкање и на крају је неко из масе, чини се, ударио шамар Митровићу који је пак ко покошен на траву. Бразилац Нејмар први је притрчао да помогне саиграчу и створила сае додатна гужва. На крају је главни судија морао да смирује страсти и показао је два црвена картона.
Иначе, Митровић је постигао два гола, али је један поништен.
У наставку сусрета управо је Нејмар постигао први гол у дресу Ал Хилала, играо се 58. минут. Тачку на "и" ставио је Ал Шерхи у 93. минуту на асистенцију Ал Давсарија.
Ал Хилал је први у Групи Д азијске Лиге шампиона после два одиграна кола, има победу и реми уз гол-разлику 4:1.
Погледајте нову епизоду емисије Спутњик спорт.
СПОРТ
Украјинцима смета судија из Србије
Коментар