Чернишов, некадашњи успешан фудбалер, од 2015. до 2017. је водио Спартак из Суботице, касније је радио у новосадском Динаму, а ове године је био у београдском Радничком пре него што је отишао у индијски Мохамедан.
"На све се брзо прилагодим, када сам први пут отишао у Саудијску Арабију нисам знао ништа о тамошњем животу, али сам се брзо адаптирао. Свака држава има нешто што вас може изненадити, али ја сам особа која се брзо навикне на нешто", навео је Чернишов.
Како је истакао, не осврће се на људску неодговорност.
"Некако успевам то да оставим по страни. Не могу ту ништа да променим па прихватам смирено. Развио сам некакву своју стратегију и пратим тај пут".
Али, једна ствар у Индији га је изненадила.
"Овде имају само локалну кухињу и дефинитивно не могу да се навикнем. И даље не разумем како могу да једу толико зачињену храну. Нама је немогуће да се навикнемо јер они тако живе од детињства".
Желео је Рус одмах по доласку у Индију да се упозна са домаћом храном, али...
"Замолио сам свог помоћника да ми наручи индијску храну из ресторана. Било је то јело са зачињеном пилетином и рибом, али је било немогуће јести, немогуће препознати шта је риба, а шта је пилетина. Не могуће је навикнути се на то, али живим у хотелу па је могуће наручити нешто друго", истакао је Чернишов.