КУЛТУРА

Милош Биковић у трећој сезони хит серије „Бели лотос“

Глумачкој постави треће сезоне Емијем награђене ХБО серије "Бели лотос" (The White Lotus) придружује се Милош Биковић, заједно са Кристијаном Фриделом, Морганом О'Рајли, Леком Петровардијем и Шалини Пирс.
Sputnik
Почетак снимања нове сезоне планиран је за фебруар на острвима Кох Самуији и Пукет, као и у Бангкоку на Тајланду и пратиће нову групу гостију у чувеном летовалишту „Бели лотос“, наводи се у саопштењу.
Претходно најављена глумачка постава укључује и Лесли Биб, Кери Кун, Дом Хетракул, Џејсона Ајзакса, Мишел Монаген, Паркер Посеи, Наташу Ротвел и Тејми Таптимтонг.
Прва сезона, која је премијерно приказана у јулу 2021. и смештена на Хавајима, добила је 20 номинација за награду Еми у 13 категорија за 10 победа. Друга сезона из децембра 2022, смештена је на Сицилији и добила је 23 номинације за Емија, укључујуц́и и категорију за најбољу драмску серију. Друга сезона до сада је освојила четири награде Цреативе Артс Еммy, уочи церемоније доделе награда Еми која ће се одржати 15. јануара 2024.
Творац, сценариста и режисер серије је Мајк Вајт, који је уједно и извршни продуцент уз Дејвида Бернада и Марка Каминеа, наводи се у саопштењу.
КУЛТУРА
Милош Биковић: Морао сам да спавам и грлим се с кокошкама, не фигуративно, већ буквално /видео/
Погледајте и:
Коментар