СПОРТ

Руси одбројавају до меча са браћом Србима – промењена локација

Руски фудбалски савез потврдио је да ће пријатељски сусрет са Србијом бити одигран 21. марта, с тим што ће локација бити промењена и уместо Санкт Петербурга, утакмица ће бити одиграна на ВТБ Арени у Москви.
Sputnik
Иначе, на званичном Твитер профилу фудбалске репрезентације Русије објављено је да Руси одбројавају дане до меча са братским народом – Србијом.
„Радујемо се пријатељској уткамици са нашом браћом. Тачно 50 дана до меча Русије и Србије“, гласила је објава на друштвеној мрежи Х, бившем Твитеру.
Дигла се велика прашина око поменутог пријатељском меча две братске земље, многи су били против, али је председник УЕФА Александар Чеферин стао гласинама на пут, поручивши да нема ничега спорног да Орлови и „Зборнаја команда“ одиграју поменути сусрет 21. марта у оквиру термина намењеног за пријатељске сусрете.
Интересантно и симболично, али биће то први двобој Русије са европском репрезентацијом због санкција које су ФИФА и УЕФА увеле „баћушкама“ због специјалне операције која се води у Украјини.
Подсетимо, Руси су избачени из баража за Светско првенство у Катару. Руси су се тада жалили специјалном суду, али је Суд за спортску арбитражу (ЦАС) био неумољив и одбијен је захтев Руса, што је Пољаке послало директно у финале баража.
СПОРТ
Карлос Алкарас игра против Ђоковића, а заједно са Влаховићем и Костићем
СПОРТ
Милош је помогао Звезди када је било тешко – сада је донео најтежу одлуку
СПОРТ
Хрват „утицао“ да порасте „српска колонија“ на Балеарима /фото, видео/
Коментар