РУСИЈА

У Русији ускоро стартује изложба инфраструктуре за цивилну авијацију: У фокусу беспилотне летелице

Национална изложба инфраструктуре цивилне авијације (НАИС) биће одржана 6. и 7. фебруара у Москви, а на њој ће бити представљени сва опрема и технологија модернизације и развоја аеродромске инфраструктуре.
Sputnik
Преко 110 компанија из 13 региона Русије, Белорусије, Кине и Ирана представиће широк спектар опреме за пртљаге, биометријске провере путника, до аеродромских возила.
Изложба ће бити одржана у експоцентру „Крокус“, а акценат овогодишње изложбе биће стављен на опрему и авијационе системе за беспилотне летелице.
Такође, биће представљена и опрема за сузбијање диверзантских напада непријатељских беспилотних летелица, од антена и система за препознавање, до решења за њихову неутрализацију.
Међу главним излагачима биће руске компаније „Елијарс“, једне од највећих научно-тејничких компанија која се бави развојем електромагнетних таласа, затим Институт „Навигатор“ који ће представити најновија решења беспилотне авијације, затим „Неоскан“, који ће представити модуле система „Касперски“ који су у стању да лоцирају и идентификују беспилотне и друге летелице у ваздуху.
Коментар