СПОРТ

Богданова „цигла“, па Јокићева генијалност за ТВ шпице /видео/

Денвер је разбио Атланту чак 32 разлике – 142:110, а меч је очекивано обележио најбољи кошаркаш планете Никола Јокић, који је до 130. трипл-дабла у каријери стигао уз фантастичне потезе. Један од њих одиграо се у финишу прве четвртине када је генијални Сомборац упутио пас преко целог терена за ТВ шпице.
Sputnik
Свему је претходио промашај Богдана Богдановића, који је покушао да погоди за три поена из велике удаљености јер је истицало време за напад. Боги је погодио само таблу, лопта се одбила до центра Денвера са размишљањем најбољих плејмејкера, који је затим извео „магију“ за ТВ шпице.
Јокић који се нашао испод свог коша упутио је савршен пас за свог саиграча који је рутински поентирао за двоцифрену предност Нагета у финишу прве четвртине – 31:21.
Подсетимо, Никола Јокић стигао је до 25. трипл-дабла у сезони, а још осам трипл-даблова дели га од изједначења са легендарним Меџиком Џонсоном који их има 138, Јокић је на коти 130.
Ас Денвера је у убедљивом тријумфу над Богдановићевом Атлантом меч окончао са 19 поена, 14 скокова и 11 асистенција за пола сата проведених у игри и по обичају је био централна фигура сусрета.
Нови Јутјуб канал емисије „Миљанов корнер“
СПОРТ
Баскија чекала четири деценије – Радоњић промашио и оставио Србе без трофеја
СПОРТ
Српски дерби у Америци припао Јокићу: Богдановић осетио снагу и моћ Денвера /видео/
Коментар