СПОРТ

Црно-бела агонија, звиждуци и уперен прст у Бразилца: „Није одрадио задатке“

Партизан је нанизао чак пет пораза у свим такмичењима, а ни промена тренера, одлазак Игора Дуљаја и постављање Алберта Нађа на његово место, нису донели ништа позитивно. Бар не, у првом мечу, и у резултатском смислу. Завршило се звиждуцима и упереним прстом ка Бразилцу Салдањи...
Sputnik
Изашао је нови кормилар зарибалог „парног ваљка“ пред медије, што му је и посао, после пораза од Војводине голом бившег фудбалера Црвене звезде Његоша Петровића у 94. минуту – 3:2.
Хумска је поново занемела, баш као и пре неколикко дана када је цео плен однео и ТСЦ који је славио резултатом 2:1. Тај пораз коштао је посла Игора Дуљаја, стигао је Нађ, али је Партизан поново изгубио и практично је угрозио и то друго место, јер му дише за вратом екипа из Бачке Тополе.
Такав сценарио довео је до звиждука у Хумској...
„Не сећам се да је некада било пет узастопних пораза. Чињеница је да је било оваквих тешких ситуација када сам играо. То је саставни део живота и ја први сносим одговорност. Немам проблем са критикама, звиждуцима, скандирањем навијача, али нико не може да ме убеди да више воли Партизан од мене“, истакао је Нађ.
Две велике прилике у првом полувремену пропустио је Бразилац Матеус Салдања, који се враћа из повреде, и који на неки начин испољава нервозу. Добио је жути картон и Нађ није желео да ризикује, извео га је из игре пре времена, како би избегао потенцијално искључење Бразилца.
„Салдања није у најбољем моменту. Два месеца је био одсутан и види се да је то утицало на њега. Видели сте да не може да се креће, није онај са почетка првенства. Ушао је у проблем са картоном, после је могао да добије и црвени и нисмо хтели да ризикујемо и одмах смо реаговали. На крају крајева када се подвуче црта, није одрадио задатке које смо му дали на почетку утакмице“, рекао је Нађ.
Срећа у несрећи за црно-беле јесте што наредни меч играју у Крушевцу са екипом која нема апсолутно никаквих такмичарских амбиција у плеј-офу и пред њима је један тежак период због ситуације која влада у клубу.
СПОРТ
Звезда је седми пут узастопно шампион Србије!
Коментар