СПОРТ

Влаховић донео трофеј Јувентусу – па послао поруку Николи Јокићу

Првотимац Јувентуса Душан Влаховић изјавио је да је срећан због освајања Купа Италије са торинским клубом и додао да је његов тим остварио циљеве за ову сезону. На све то имао је и посебну поруку за Николу Јокића коме је пожелео победу над Минесотом.
Sputnik
Нагетси који и бране трон тренутно имају предност од 3:2 у серији, а у ноћи између четвртка и петка гостоваће Минесоти. И тада имају шансу да прођу даље, у финале Запада где их чека успешнији из окршаја Даласа и Оклахома Ситија.
„Желим да пошаљем поруку Јокићу. Надамо се да ће да победе и у шестој утакмици и да ће да уђе у полуфинале (целог плеј-офа), против Даласа или Оклахоме“, рекао је Влаховић после меча у којем је као стрелац донео Јувентусу трофеј.
Фудбалери Јувентуса освојили су Куп Италије, пошто су синоћ у Риму у финалу овог такмичења победили Аталанту 1:0. Једини гол на утакмици постигао је Влаховић.
Потом је имао поруку за навијаче Јувентуса.
„Захваљујем се свима. Ове сезоне смо се суочили са бројним потешкоћама. Остварили смо два циља, која смо поставили на почетку сезоне. Квалификовали смо се за Лигу шампиона и освојили Куп Италије, тако да смо остварили циљеве за ову сезону“, рекао је Влаховић.
Јувентус је већ обезбедио пласман у Лигу шампиона наредне сезоне, пошто се налази на четвртом месту на табели Серије А са 67 бодова. Интер је убедљиво први са 92 бода два кола пре краја шампионата.
Јувентус је синоћ освојио рекордни 15. трофеј Купа Италије у историји клуба.
„То није довољно, следеће сезоне морамо да тежимо томе да освојимо све. Ми смо Јувентус, то је наш ДНК и оно што навијачи очекују од нас“, навео је нападач Јувентуса.
Влаховић је са Партизаном освојио једну титулу и два Купа Србије.
„Ово је мој први трофеј са Јувентусом. Дао сам и гол у финалу Купа Србије, освојили смо трофеј. Међутим, невероватно је освојити трофеј са Јувентусом. Желим још много победа и трофеја са овим клубом", закључио је Влаховић.
СПОРТ
Ђуришић одличан на припремама за НБА драфт /видео/
Коментар