СПОРТ

Нови пораз ОФК Београда у Москви

Фудбалери ОФК Београда претрпели су и други пораз на „Братском купу“ у Москви, после ЦСКА од њих је био бољи и Динамо, који је славио резултатом 2:0. По гол је виђен у оба полувремена.
Sputnik
Изабраници Сима Крунића добро су се држали и резултатски су парирали знатно скупљем ривалу, све до 37. минута када је капитен "романтичара" Александар Ђермановић после неспретне реакције након корнера затресао сопствену мрежу.
С голом предности Динамо из Москве отишао је на полувреме. У наставку сусрета је домаћин стигао до другог поготка. Јарослав Гладњишев је ушао у казнени простор ОФК Београда, пробио се и одлично позиционира, да би рутински левом ногом погодио малу мрежу за 2:0.
До краја сусрета играло се отворено на обе стране. Претили су и гости за које је играо Марко Гобељић, бивши десни бек Црвене звезде, али је резултат остао непромењен.
Подсетимо, ОФК Београд је у првом мечу на "Братском купу" у Москви изгубио од ЦСКА резултатом 4:0, а Милош Красић, бивши српски репрезентативац и ас "армејаца" ушао је у самом финишу, заигравши професионални фудбал после шест година, и уписао је асистенцију.
Двобој ОФК и Динама могли сте да пратите у видео-прилогу на Спутњику.
Коментар