КУЛТУРА

Наступ два музичка мага: Влатко Стефановски и Васил Хаџиманов одушевили Београђане

Музички џез фестивал „Jazz in the Garden“ завршен је синоћ концертом Влатка Стефановског и Васила Хаџиманова са специјалним гостом, америчким госпел и блуз певачем Деном Боуменом у Ботаничкој башти „Јевремовац“ у Београду.
Sputnik
У опуштеној атмосфери посетиоци су уживали у наступу који је испунио концертни простор београдске баште до последњег места.
Музички џез фестивал „Jazz in the Garden“ одржан у Ботаничкој башти
Свако музичко извођење наградили су аплаузом и овацијама.
Фестивал који се одржао у свом четвртом издању привукао је велики број љубитеља и поштовалаца џез музике.
Овогодишње издање је обележено наступима истакнутих српских џез музичара и гостију из иностранства који су одушевили посетиоце свих генерација.
Фестивал је трајао два дана током којих су посетиоци имали прилику да уживају у 18 концерата у срцу београдске баште.
Могли су се чути џез извођачи попут Милоша Чоловића Секстета, Schime, Катарине Кочетове Квартета, Ивана Радивојевића и No room for Squaresи друге, у оквиру три бине – Мејн стејџ, Гарден Стејџ и Стејџ Ван.
Први дан фестивала прошао је у знаку Рамба Амадеуса уз његов Органик Трио са специјалном гошћом, певачицицом Албом Нацинович
Први дан фестивала прошао је у знаку Рамба Амадеуса уз његов Органик Трио са специјалном гошћом, певачицицом Албом Нацинович.
За разлику од већине овдашњих џез фестивала где публика дође на концерт, седне на своје место и слуша музику, „Jazz in the Garden“, уз врхунску музику домаћих и иностраних џез музичара, публици је и ове године понудио пуно додатних садржаја.
Наступили су и Бенд Ирине Павловић, Max Kochetov Quintet, The Gospel Kids дечијег хора, Херб Хантерс и други.
КУЛТУРА
Васил Хаџиманов уочи наступа са Влатком Стефановским: Кад нема манипулације све постаје магија
Погледајте и:
Коментар