СПОРТ

Новакова никад гласнија порука за лаку ноћ: „Верујте ми, не можете да ме дотакнете“

Током меча Новака Ђоковића и Холгера Рунеа на Вимблдону навијачи данског тенисера били су непристојни и покушали су да навијајући за свог миљеника узнемире српског аса, али им је он после победе поручио да у томе нису успели.
Sputnik
Плесао је Новак Ђоковић по терену против Холгера Рунеа и без проблема се пласирао у четвртфинале Вимблдона, а више од противника нервирали су га навијачи који су га провоцирали.
Иако се чинило да навијају за Рунеа и изговарају његово презиме, ко је добро слушао могао је да чује да је то више личило на провокацију. Новак то није желео да прећути.
„Свим навијачима који имају респект хвала што су дошли овде, њима честитам из дубине срца и душе. А свим онима који су одабрали да ме не поштују желим доооброо вече. Имајте лееепооо вече. Лееепооо вече, леееепооо вече“, рекао је Новак који је тиме желео да стави до знања да је добро чуо то дуго „у“.
Новинар је потом покушао да смири српског аса и рекао му да је то можда било заиста упућено Данцу, али онда је Новак појаснио да нико не може да га превари.
„Не, не, то не прихватам, то не прихватам, Знам да су навијали за Рунеа, али ја сам више од 20 година на туру и знам шта је шта. То је био изговор за звиждање мени. Фокусирам се на оне који имају поштовања, који воле тенис и цене играче и напоре које имају. Играо сам у много тежим окружењима, верујте ми, не можете да ме дотакнете“, поручио је најбољи тенисер свих времена.
Када је реч о самој игри српски ас имао је чиме да буде задовољан.
„Веома сам задовољан. Не верујем да је Холгер играо најбоље, лош почетак за њега, изгубио је првих 12 поена. То је утицало на њега. Није лако изаћи на терен, притисак је све већи из гема у гем, стресно је играти. Мислим да сам урадио све на прави начин. Био сам чврст, спасао неколико брејк лопти. Ствари су могле да се промене, али врло пристојна игра, задовољан сам што сам прошао у три сета“, рекао је Новак.
Оно што је најбитније осећа се добро и спреман је за сусрет са Алексом Де Минором.
„Осећам се одлично на терену. Увек има на чему да се ради. Следи тренинг. Играо сам са Алексом неколико пута ове године, али не на трави. Један је од најбржих на Туру. Мораћу да много трчим. Уживам у трчању и са 37. година. Волим да трчим“, закључио је Новак.
СПОРТ
Ђоковић почистио Рунеа са терена – најбољи свих времена је у новом четвртфиналу Вимблдона
Коментар