СПОРТ

Бојана за Спутњик: Противници имају „главобољу“ када треба да играју против Србије

Навикле су нас одбојкашице Србије на велике успехе и златне медаље, па се надамо сличном исходу и на предстојећем такмичењу. Дизач нашег тима Бојана Дрча открива да ће она и њене другарице ићи на највиши пласман. На злато.
Sputnik
Некако се сви надају да ће одбојкашице до краја турнира.
„Мислим да медаља јесте реална, јер и ми од нас очекујемо медаљу. Наш циљ и оно што нам недостаје је златна медаља. Баш смо много мотивисане. И то се видело кроз припреме на Копаонику. Свесне смо и фокусирани на наш циљ. Даће Бог да буде златна медаља. Лепа је атмосфера у тиму и лепа енергија“, каже Дрча за Спутњик.
Противнице ће бити наоштрене да играју против двоструког светског шампиона.
„Италија је јако добра, Турска... Некако је мој утисак да нема слабих екипа. Ту су и Бразил, Кина, Америка. Али, ми треба да се фокусирамо на то наше што нас краси као Србију и резултат неће изостати“, каже Бојана.
Истиче да се на тренингу ради јако и добро.
„Јесте то тренинг, али заиста играмо да победимо, велика је конкуренција и сви се трудимо максимално. Прелеп је осећај стварно“.
Противнице у групи на предстојећем турниру су домаћин Француска, САД и Кина.
„Са њима смо у групи. Није наивна група, али искрено да ти кажем да смо прошле ОК и да нам је група у реду. Са сваком екипом може да се игра и да се победи. Опет и тим екипама није свеједно када треба да играју против Србије! С обзиром на наше резултате и континуитет, и њима Србија сигурно представља главобољу“, истиче Дрча.
Истиче сјајна Дрча да јој је жеља да наш тим добро стартује турнир.
„Прва утакмица је против Француска, не могу да кажем да је добијена, али смо фаворити и надам се да ћемо кренути такмичење на прави начин. Америка и Кина су добре репрезентације, нема ту шта. У Кину се вратила Жу, њихова најбоља играчица. Америка је нешто мешовита, вратила се Ларсон, имају доста младих играчица, видећемо“, закључила је Дрча.
СПОРТ
Нови скандал у Паризу – спортистима дали мале кревете /видео/
Коментар