СПОРТ

Кец у Нишу и подела плена у Сенти

Фудбалери Радничког из Ниша победили су минималним резултатом ТСЦ из Бачке Тополе на Чаиру у другом колу Суперлиге, док су Спартак из Суботице и Чукарички одиграли меч без победника – 1:1.
Sputnik
Херој Радничког био је Андреја Стојановић, који је голом у 52. минуту решио питање победника. Гости из Бачке Тополе играли су са играчем мање од 85. минута, након што је Милан Радин добио директан црвени картон.
Оба сусрета почела су у недељу од 21 час, а Чукарички је на незгодном гостовању у Сенти, где Спартак игра своје мечеве због радова на његовом терену, на полувремену имао предност од једног гола, пошто је мрежу Спартака затресао Ђорђе Ивановић.
Ипак, „суботички голубови“ успели су да изједначе у 81. минуту преко Михаила Богићевића, и на крају је резултат остао непромењен.
Завеса на мечеве другог кола Суперлиге Србије биће спуштена у понедељак по завршетку сусрета ОФК Београд – Текстилац Оџаци, чији је почетак заказан за 20 часова.
Партизан је лидер са максималних шест бодова из уводна два кола и победа над Напретком из Крушевца и Јединством из Уба, док је Црвена звезда друга са четири, колико имају још и Чукарички, Железничар Панчево.
Војводина има три али и утакмицу мање, јер је отказала свој меч због обавеза у квалификацијама за Лигу Европе, где је у четвртак од 20 сати очекује реванш меч са Ајаксом на заменском стадиону у Бачкој Тополи.
Први сусрет „копљаници“ су добили резултатом 1:0 на чувеној „Кројф арени“.
СПОРТ
Страхиња пред потписом за славни клуб – 18 милиона!
Коментар