СПОРТ

„Грађанима“ пресела Америка /видео/

Фудбалери Манчестер ситија претрпели су и трећи пораз у исто толико мечева на америчкој турнеји. Последњи у спектаклу са Барселоном на пенале, након што је после регуларних 90 минута резултат био нерешен – 2:2.
Sputnik
„Грађани“ су у првој утакмици изгубили од Селтика 4:3, затим од Милана (3:2), а у среду од Барселоне, јер су двојица њихових фудбалера промашили пенале. Остало им је још да одмере снаге са Челсијем за викенд.
Барселона је повела преко Пауа Виктора, који је у 24. минуту рутински матирао Едерсона. Треба поменути и да је Ерлинг Браут Холанд постигао чист гол у 15. минуту, али како није било видео технологије (ВАР), тако није могло да се провери, а било је очигледно да је голман Барселоне лопту извадио из гола.
Ипак, Пепови „грађани“ којима је већ сада пресела америчка турнеја, стигли су до изједначења преко талентованог Ника О' Рајлија у 39. минуту.
И када су сви очекивали да ће се на 15-минутну паузу отићи нерешеним резултатом,. Пабло Торе је пронашао пут до мреже у другом минуту судијске надокнаде.
У наставку сусрета виђен је само један погодак, а постигао га је искусни Џек Грилиш у 60. минуту.
Како до краја није било промене резултата, приступило се извођењу једанаестераца у Орланду, где је каталонски тим изашао као победник резултатом 4:1.
Погађали су Левандовски, Дарвих, Балде и Фернандез, док је с друге стране прецизан био само Ахмед Фатах.
СПОРТ
Златан не заборавља... /видео/
Коментар