СПОРТ

Станковић слави – Бабић асистент у убедљивој победи Московљана /видео/

Фудбалери Спартака из Москве однели су победу против екипе Крила Совјетов резултатом 3:0, а уз два гола Мануеал Угартеа, меч је обележила и асистенција репрезентативца Србије, Срђана Бабића, за екипу коју тренира Дејан Станковић.
Sputnik
Српски штопер у 29. минуту исконтролисао је лопту и заградио од дефанзиваца гостујућег тима у шеснаестерцу, потом је упутио кратко додавање Угартеу како би црвено-бели дошли до вођства.
Предност је дуплирана у 40. минуту, Марко Пруцев правовремено је утрчао и прецизним шутем по земљи постигао је други погодак на утакмици.
Екипа Дејана Станковића била је прилично убедљива у другом полувремену, иако што су играчи клуба из Самаре имали већи посед, домаћи састав дозволио им је само два шута ка голу у других 45 минута.
Везиста гостију Максим Витјугов у 56. минуту лоше је одговорио на пресинг Езекијела Барка, аргентински офанзивни везиста одузео је лопту на десет метара од гола, а потом додао Угартеу да матира голмана Песјакова за коначних 3:0.
У следећем колу Спартак из Москве дочекаће Ахмат Грозни на Лукоил Арени, док тиму Крила Совјетов у Самару долази Факел из Вороњежа, на окршај последње две екипе на табели.
СПОРТ
Звезда сазнала противника у плеј-офу Лиге шампиона – Партизан добио најтежи задатак
Коментар