СРБИЈА

„Вучић није Јанукович“: Вулин о информацијама о припреми државног удара

Вучић није Јанукович и од њега тражим да се бори и не попушта, саопштио је потпредседник Владе Србије Александар Вулин коментаришући информације о припреми државног удара и насилне смене власти.
Sputnik
"Након хапшења организованих банди у Суботици, упозорења руских специјалних служби и поновљених позива НАТО опозиције да се насиљем промени власт, хоћу да упозорим председника Александра Вучића да престане да потцењује претње и њему и Србији и да ни по коју цену не понови грешку председника Милошевића и допусти да странци и домаћи олош силом преузму власт. Председник Александар Вучић није Јанукович и од њега тражим да се бори и не попушта, Србија и историја му не би опростиле ако се у Србији деси Мајдан или 5. октобар и понови окупација Србије", поручио Вулин реагујући, акако је саопштено, на припрему државног удара који НАТО опозиција планира да изврши у Београду.
Предника србије Александар Вучић потврдио је раније данас сазнања Спутњика да више западних обавештајних агенција активно подржава припрему масовних нереда и покушај државног преврата у Србији
"Добили смо званичне информације из Руске Федерације, званичним каналима пренете и бавимо се тиме", рекао је председник.
СРБИЈА
Сазнајемо: Западне службе припремају масовне нереде у Србији
Коментар