СВЕТ

Маск: До сада милијарду људи погледало интервју са Трампом

Милијардер и директор платформе Икс Илон Маск изјавио је да је милијарду људи до сада погледало његов интервју са републиканским председничким кандидатом САД Доналдом Трампом.
Sputnik
„Између 19.47 и 22.47, пост са председником Доналдом Трампом добио је 73 милиона прегледа. У истом периоду, било је четири милиона постова о разговору Илона Маска и председника Трампа на Иксу, што је укупно 998 милиона прегледа“, наведено је на Иксу.
Трамп је разговор започео препричавањем неуспелог атентата на њега, 13. јула на митингу у Батлеру у Пенсилванији, који ће, како је рекао, поново посетити у октобру.
Потом је причао о својим антиимиграционим ставовима, упозоравајући на „непоштене“ људе који покушавају да уђу у земљу преко америчко-мексичке границе.
Говорио је и о највероватнијој демократској кандидаткињи на изборима, Камали Харис и рекао да је „уништила“ Калифорнију када је тамо обављала функцију државног тужиоца, а касније била и њен сенатор.
Трамп је потом променио тему и казао да највећа претња свету није глобално загревање него нуклеарно загревање.
По питању рата у Украјини, Трамп је казао да је он могао да га заустави.
„Русија је победила Немачку са нама, а они су победили Наполеона. Знате, они су ту јако дуго и велика су борбена снага... У веома смо лошем положају. И могу вам рећи, могао сам то (рат у Украјини) да зауставим“, рекао је он.
Маск је сугерисао да би могао да помогне у будућој Трамповој администрацији као члан „комисије за ефикасност владе“.
„Волео бих то за тебе. Ти си највећи "резач"“, рекао је Трамп, мислећи на Маскову склоност ка масовним отпуштањима.
РУСИЈА
Трампова изјава о Путину и Сију одјекнула светом
Погледајте и:
Коментар