СПОРТ

Двобој партизановаца у Русији припао Николићу – Станковић насамарио Самару

ЦСКА из Москве победио је Пари Нижњи Новгород у другом колу групне фазе руског купа резултатом 2:1, после бољег извођења пенала. У регуларном току било је 1:1, а како нема продужетака, одмах се приступило извођењу једанаестераца.
Sputnik
Двапут за мање од 20 дана састали су се ЦСКА из Москве и Пари Нижњи Новгород. Прво у Премијер лиги Русије, а затим и у Купу Русије у групној фази, и оба пута славили су фаворизовани „армејци“.
И док је у првенству клуб из престонице највеће прасовлавне земље уписао рутинску победу на гостовању резултатом 3:0, сада је тим који с клупе води Саша Илић повео преко Зе Турба у 32. минуту.
Изједначио је Дивејев у 60. минуту, да би то био и коначан резултат. Уследили су пенали, после којих је ЦСКА славио 4:2, а један од стрелаца с беле тачке за Пари Нижњи Новгород био је Огњен Ожеговић.
С друге стране, како је још један бивши фудбалер Партизана Саша Здјелар замењен у 61. минуту када га је повукао из игре Марко Николић, тако он није био у могућности да шутира пенал.
По завршетку тог сусрета, почео је меч Самара - Спартак Москва, а гости које с клупе води Дејан Станковић и за које није играо српски репрезентативац Срђан Бабић, славио је резултатом 3:0.
Стрелци за Станковићев тим били су Мартинс Переира, Медина и Зорин у 93. минуту.
Динамо Москва је у истом термину играо са Динамом Махачкала и славио је после преокрета резултатом 2:1 (0:1).
СПОРТ
Сплићани „бришу“ Перишића! /фото, видео/
Коментар