СПОРТ

Новакове последње припреме пред „полетање“

Новак Ђоковић, најбољи тенисер свих времена, одрадио је последњи тренинг пред почетак УС Опена на стадиону Артур Еш, а потом се срдачно поздравио са Шпанцем Карлосом Алкарасом.
Sputnik
У ноћи између понедељка и уторка Новак Ђоковић игра меч првог кола против Раду Албота, а последње припреме за тај дуел одрадио је са Алехандром Давидовичем Фокином.
Тренинг Србина и Шпанца пратило је преко десет хиљада људи, а Новак је као и увек испоштовао све своје навијаче који су тражили фотографију или аутограм.
Током самог тренинга српски ас није био задовољан, а највише се жалио на бекхенд, међутим како је тренинг одмицао тако су Новака ударци више слушали.
Одиграо је и неколико гемова са Шпанцем, да би на терен стигао и други Шпанац. Карлос Алкарас имао је тренинг после Ђоковића па су се тако двојица великих ривала срдачно поздравили када су се срели.
Новак је на тренинг дошао са специјалном златном торбом која је дизајнирана након што је највећи свих времена освојио златну медаљу на недавно завршеном такмичењу.
СПОРТ
Осам голова у Зајечару /видео/
Коментар