Подкаст

Драгане, овако више не иде | Спутњик спорт

Фудбалери Србије успели су којекаквим чудом да освоје бод у мечу без голова против Шпаније на премијери у А дивизији Лиге нација, да би после тога уследио рутински пораз од Данске (2:0). То је уједно била централна тема нове епизоде емисије Спутњик спорт, у којој су разговарали новинари Петар Миловановић и Емир Селмани. Емисију пратите од 21 час.
Sputnik
Откази Александра Митровића, Душана Влаховића и Сергеја Милинковић-Савића били су јасан показатељ да Пикси више нема ауторитет као по доласку на кормило националног тима. Мечеви са Шпанијом и Данском јасан су показатељ да играчи који их принудно мењају немају у овом моменту квалитет да адекватно одговоре на изазов(е).
О томе шта ће се даље дешавати и шта можемо очекивати у октобру у новим утакмицама Србије, која ће угостити Швајцарску, а затим гостовати прваку Европе Шпанији, разговарали су спортски новинари Петар Миловановић и Емир Селмани.
Једно је сигурно, овако више не иде. Или ће Драган Стојковић успети да пронађе начин да се Митровић и остали врате или ће морати да повуче радикалан потез...

О емисији „Спутњик спорт“

„Спутњик спорт“ је емисија портала и радија Спутњик коју уређују и воде новинари редакције Спутњик спорт – Спасоје Веселиновић, Петар Миловановић, Тамара Ранковић и Страхиња Клисарић. Емитује се сваког понедељка у 21.00.
Коментар