СПОРТ

Партизанова неостварена жеља у Дубаију

Давис Бертанс, искусни летонски кошаркаш, званично је нови играч Дубаија који ће од ове сезоне играти у АБА лиги.
Sputnik
Надали су му се навијачи Партизана, али Давис Бертанс имао је другачије планове. Искусни Летонац после НБА лиге поново ће играти европско такмичење и то у дресу Дубаија.
Није у претходном периоду Бертанс био најзадовољнији у Америци и сада је решио да стави тачку на тај део приче, а долазак у Дубаи велико је изненађење. Летонац ће без сумње бити један од играча који су највеће звезде у тиму.
Изузетно му се обрадовао Данило Анђушић који је поделио фотографију са Бертансом и написао да се поново срећу после 12 година јер су пре тачно толико заједно носили дрес Партизана.
Анђушић је напустио црно-беле, а за Бертанса је причало да би могао да се врати, међутим исход је такав да ће њих двојица заједно играти у клубу који има велике амбиције.
У НБА лиги искусни Летонац носио је дресове Сан Антонија, Вашингтона, Даласа, Оклахоме и Шарлота. За време боравка у Европи много тога постигао је са Партизаном са којим је три пута био шампион Србије, једном шампион Купа Радивоја Кораћа и једном шампион АБА лиге.
Осим Бертанса у Дубаију ће наредне сезоне играти Алекса Ускоковић, Немања Дангубић, Данило Анђушић, Леон Радошевић, Нејт Мејсон, Фердинанд Равена, Клемен Препелич, Лејтон Хемондс, Авуду Абас, Џакори Вилијас, Бора Јашар и Ахмет Дувериолгу.
СПОРТ
Ко би могао да наследи Пешића?
Коментар