СПОРТ

Кирјос: Нисам ни сањао пријатељство са Ђоковићем

Новак Ђоковић и Ник Кирјос нису били у добрим односима, али је Аустралијанац променио мишљење према њему после чега су постали пријатељи. Да ће се такав сценарио догодити Кирјос како каже није могао ни да сања.
Sputnik
Однос Новака Ђоковића и Ника Кирјоса до 2022. године није био идеалан јер аустралијски тенисер није имао лепо мишљење о српском асу, али када је Аустралија депортовала најбољег тенисера свих времена чак је и Кирјос стао на његову страну.
Схватио је тада Аустралијанац колико је погрешио и временом је почео да мења мишљење, а онда су он и Новак постали и пријатељи.
„Чињеница да сам играо финале Вимблдона против Новака је луда чињеница, јер смо ми толико различити и сада смо велики пријатељи па је то феноменално и често се нађемо када му нешто затреба, супер баш“, рекао је Кирјос у свом подкасту.
Како каже ни сам није могао да сања о томе да ће бити пријатељи.
„То је лудо, нисам могао ни да сањам да ћу бити добар пријатељ са Новаком Ђоковићем, а не мислим ту само на терен. Сада, ми се чујемо, шаљемо један другом поруке и смешне ствари“, истакао је Аустралијанац.
Новак је много пута показао колико има велико срце па тако никада Нику није узвраћао на ружне речи, а касније му је и захављивао на подршци коју му је Аустралијанац пружао током саге са депортацијом.
СПОРТ
Мурињо открио зашто је довео Костића: „Можда буде и голман“
Коментар