СПОРТ

Српски див упутио крупне речи Пешићу: „Селекторе, хвала што сте ме ућуткали“

Прилично изненађујућа вест да Светислав Пешић више није селектор Србије и даље је тема број један у кошаркашим круговима. С тим у вези огласио се бивши репрезентативац и горостас Ратко Варда, који се јавно захвалио Пешићу на свему што је учинио за нацију.
Sputnik
Он је то учинио на друштвеним мрежама, где је изузетно активан. Ратко Варда је очигледно био један од оних који су били скептични када је Пешић преузео Србију, са којом је успео да освоји сребрну медаљу на Мундобаскету у Манили прошле године, док је ове у Паризу освојио бронзу која сија златним сјајем.
„Хвала селекторе за све и што сте све, па и мене ућуткали и предводили Србију до две медаље“, гласиле су крупне речи српског дива и бившег центра Партизана на друштвеним мрежама.
Пешић није почео на иделан начин, јер је екипа испала већ у осмини финала на Евробаскету пре две године, али су после тога почели да се нижу успеси и да стижу медаље.
Подсетимо, Пешићу је истекао уговор са КСС и он је поручио да ће челници Савеза морати у будућности да се позабаве и његовим наследником.
СПОРТ
Петрушев у Звезди је затворена тема
Коментар