СПОРТ

Драган се у Берлину срео са учитељом

Кормилар Србије Драган Стојковић борави у Берлину на Самиту селектора европских репрезентација у организацији Европске куће фудбала (УЕФА).
Sputnik
На централном фудбалском догађају Драган Стојковић ће наредних дана боравити у друштву директора "А" селекције Стевана Дике Стојановића.
Селектор Србије се у немачкој престоници Берлину сусрео и испричао са бившим учитељом и легендарним тренером Арсенала Арсеном Венгером. Стојковић је такође причао и са селектором Француске, иначе његовим великим пријатељем и некадашњим саиграчем Дидијеом Дешаном.
Самит у Берлину трајаће два дана и биће то прилика да селектори размене бројна искуства на тему најважније споредне ствари на свету.
Арсен Венгер с којим је Драган Стојковић сарађивао у Нагоји, где је Француз био тренер, а Пикси играч, касније је и сам водио поменути јапански тим, тренутно обавља функцију шефа за развој фудбала у ФИФА.
Иначе, вечерас стартује нова сезона Лиге шампиона, а ви можете уз Спутњик да пратите уживо дешавања са свих мечева у текстуалном преносу.
СПОРТ
Илиев се вратио: „Суздржавам се, бљувао бих ватру“
Коментар