СРБИЈА

Петковић: Нема већег очајника од Куртија

Директор Канцеларије за Косово и Метохију Петар Петковић поручио је данас поводом изјаве премијера привремених приштинских институција Аљбина Куртија да су мере за помоћ Србима на КиМ донете из очаја и да не доприносе миру, да од Куртија нема већег очајника и да га боли то што народ верује свом једином председнику Александру Вучићу.
Sputnik
"Нема већег очајника од Куртија чији специјалци пуцају на српску децу, који иде дугим цевима на голоруки народ и који терорише Србе да докаже да је силан. Боли Куртија што ни пас неће да му приђе на северу КиМ и што народ верује свом једином председнику Вучићу!", написао је Петковић на друштвеној мрежи Икс.
Курти је, раније, изјавио да су мере за помоћ Србима на Косову и Метохији које је саопштио председник Вучић донете из очаја, да су, како тврди, ирационалне и да не доприносе миру, пренела је Коха.
Према Куртијевим речима, прво мора да се говори о три услова које је он поставио, наводећи предају Милана Радојичића властима у Приштини, потписивање споразума и повлачење писма некадашње премијерке Србије Ане Брнабић.
Погледајте и:
Коментар