СПОРТ

Милојевић за Спутњик: Партизан ће наћи свој пут /видео/

Владан Милојевић, тренер Црвене звезде, рекао је за Спутњик после вечитог дербија и убедљиве победе над Партизаном од 4:0 на гостујућем терену да и даље мисли да су црно-бели кандидати за титулу.
Sputnik
СПОРТ
Саво Милошевић 1999, а Самед 2024 /видео/
Партизан је новим поразом пао на далеко девето место и има 11 бодова и утакмицу мање од Црвене звезде, првопласиране са 22 поена.
„Ја сам и пре утакмице рекао да мислим да је Партизан један од најозбиљнијих кандидата за титулу. Неиронично“, навео је Милојевић.
Наставио је о Партизану...
„Велики је то клуб. Наћи ће свој пут. Ово је тек почетак првенства, ништа више од три бода на конту, иако знамо да дерби утакмице доносе престиж и жељу. Победа је дошла после много година. Циљ је био јасан, имали смо жељу као и увек, данас је ишло на нашу воденицу. Понављам, ништа више од три бода. Не треба гледати превише, много је бодова у оптицају, тек је септембар“.
Звезди су, према табели, у овом моменту највећи ривали Младост и ОФК Београд који имају по 19 поена, али и меч више.
„Сигурно је да има много добрих екипа ове године, у врху су и Младост и ОФК Београд, Раднички игра добро, ТСЦ ће се вратити, ту је Чукарички... Много квалитетно првенство, јаче него прошле године“, истакао је Милојевић.
СПОРТ
Федерер се враћа тенису на један дан – због Надала
Коментар