СПОРТ

Тесна победа Звезде у сенци нове Глазерове повреде

Фудбалери Црвене звезде савладали су Железничар из Панчева у десетом колу Суперлиге резултатом 2:1.
Sputnik
После убедљиве победе у вечитом дербију, фудбалери Црвене звезде наставили су да бележе добре резултате у домаћем првенству, али се појавио велики проблем јер се Омри Глазер повредио.
Иако су црвено-бели први почели да прете, ни гости из Панчева нису били без одговора. Сјајно је шутирао Јовановић, али та лопта прошла је поред стативе.
Озбиљно су фудбалери Звезде схватили ту претњу па је тако у 36. минуту Вања Дркушић донео домаћем тиму предност од 1:0. Главом је захватио лопту после корнера и тако затресао мрежу.
Наставиле су се претње, а посебно је оодличан био Јегор Пруцев који је крајем првог полувремена имао шансу да увећа предност, али није успео у томе.
Друго полувреме донело је другачији ток меча. У 60. минуту Омри Глазер закаснио је са истрчавањем и то је искористио Франсис Езе који је постигао гол за 1:1.
Да ситуација буде гора по црвено-беле Глазер се повредио због чега је морао да напусти терен, а с обзиром на то да је у питању повреда зглоба тешко ће Звезда моћи да рачуна на њега за меч са Интером.
Иако је деловало да је Звезда у проблему све је демантовао улазак Немање Радоњића. После три минута од уласка на терен сјајно се изборио за лопту која је отишла до Луке Илића, а потом је постигао погодак за 2:1.
До краја меча није било великих узбуђења, Звезда је сачувала предност и дошла до нова три бода. Звездин меч је после 17 месеци судио Срђан Јовановић.
СПОРТ
Хрват стигао у Денвер па причао о славном Србину: Задовољство је играти са Јокићем
Коментар