СПОРТ

Директор Јувентуса: Влаховић никада не сме да буде проблем

Душан Влаховић, српски фудбалер, није у најбољој форми па је то само додатни разлог због ког се све чешће пише о његовог одласку из Јувентуса. На ту тему говорио је Кристијано Ђунтоли, директор клуба, који верује да ће се наћи решење за Србина.
Sputnik
Пре две године је Душан Влаховић стигао у Јувентус где је имао неке сјајне моменте, али било је и периода када српском фудбалеру није полазило све за руком, а чини се да је такав период наишао и сада.
Недавно су се појавиле информације да Јувентус жели да му смањи плату, а да Србин на то не пристаје, а сада се поводом целог случаја огласио и Кристијано Ђунтоли који је објаснио ситуацију.
„Што се тиче Душанове будућности, нема проблема. Ускоро ћемо сести и наћи решење. Играч попут Влаховића никада не може бити проблем. Циљ је нови уговор и успећемо. Он је играч који много вреди и много зарађуј, то је предност за нас“, рекао је Ђунтоли.
Ове сезоне српски фудбалер одиграо је пет утакмица у Серији А и постигао је један погодак. Јувентус на последња три меча нема ниједан гол.
Италијанска јавност за последње резултате „Старе даме“ чини се највише криви управо Влаховића.
СПОРТ
Партизан потврдио долазак Милошевића – познато и ко ће после Станојевића на клупу
Коментар