СПОРТ

„Срби и Руси браћа заувек“ – Војводина иде у Санкт Петербург

Традиција је да највећи српски и руски клубови играју пријатељске мечеве, посебно се то односи откако су Русима уведене санкције УЕФА и ФИФА због специјалне операције у Украјини, али Црвена звезда, Партизан и ОФК Београд путују у братску земљу и играју утакмице и турнире, а сада ће тим путем и Војводина.
Sputnik
Наиме, „новосадска стара дама“ договорила је пријатељски меч са Зенитом 12. октобра у јеку репрезентативне паузе, када ће национални тимови играти утакмице трећег и четвртог кола Лиге нација.
Војводина ће бити гост шампиону Русије, екипи Зенита из Санкт Петербурга, те ће на северу Русије одиграти пријатељски меч.
Договорени сусрет само је потврда добрих односа две земље и поткрепљује то да су Срби и Руси браћа заувек, а да је Војводина клуб у експанзији у сваком смислу, како на терену, тако и ван њега.
Новосађани играју озбиљан фудбал претходних година, довели су озбиљне људе на чело клуба и инвестирају у играчки кадар, имајући за циљ да у блиској будућности поново буду шампиони Србије као што је то био случај у сезони 1988/1999.
СПОРТ
„Не, нема тог закона...“ – „Делије“ се ипак појавиле у Милану /видео/
Коментар