СПОРТ

Партизан део НБА трејда – Вашингтон у Шарлоту

Двејн Вашингтон, кошаркаш Партизана, трејдован је у Шарлот Хорнетсе, како је пренео Шамс Чаранија, познати НБА инсајдер.
Sputnik
Сага око Двејна Вашингтона коначно је завршена. Амерички кошаркаш трејдован је у Шарлот и пропустиће неколико утакмица за Партизан који би требало да добије 1.000.000 долара.
Трејд је суштински само папиролошки, а до њега је дошло највише због Карла Ентонија Таунса који из Минесоте прелази у Никсе. Како је Вашингтон прошле сезоне већ имао двосмерне уговоре са Никсима тако је и овога пута добро дошао том клубу који га је проследио у Шарлот, клуб који је такође укључен у трејд.
Хорнетси ће добити три пика друге рунде, два од Њујорка, једног од Минесоте, а у њихов тим осим Вашингтона стижу и Дакуан Џефрис и Чарли Браун. У Минесоту овим трејдом одлазе Џулијус Рендл и Донте Дивићенцо.
С обзиром да је трејд само папиролошки очекује се да ће Шарлот одмах да отпусти Вашингтона који се потом враћа у Партизан са којим би требало да потпише нови уговор.
Због овог трејда амерички кошаркаш вероватно ће пропустити прву евролигашку утакмицу црно-белих ове сезоне против Басконије.
СПОРТ
„Фића“ или „ферари“ – горке капитенске сузе: „Резултат је нереалан“
Коментар