СРБИЈА

„Ер Србија“: Представници хрватског Сабора нису скинути са лета за Загреб већ су закаснили

Ер Србија демантовала је данас натписе хрватских и појединих домаћих портала у вези са неуласком на лет Ер Србије за Загреб у среду троје представника хрватског Сабора, наводећи да ти путници нису могли да уђу у авион јер су закаснили на лет.
Sputnik
"Увидом у систем и детаљном провером података утврђено је да путници нису дошли до излаза за укрцавање до тренутка који је за то предвиђен. Сходно дефинисаним процедурама у авијацији путници који закасне на лет не могу на њега да се укрцају, самим тим ни ови путници нису могли да буду примљени на лет", саопштила је Ер Србија.
Српска национална авио-компанија је, како је наведено, за поменуте путнике обезбедила алтернативни лет и хотелски смештај.
Поједини медији су пренели да су хрватски посланици скинути с лета у Београду и да је реч о делегацији Хрватског сабора, која је учествовала у Албанији на конференцији Средњевропске иницијативе, у повратку из Тиране у Београду није могла да се укрца на лет за Загреб.
Како су навели, у делегацији су били посланик странке ДОМиНО Игор Петернел, посланица Драженка Половић из Можемо и Анамарија Блажевић из ХДЗ.
Погледајте и:
Коментар