СПОРТ

Враћа се несташни дечко светског фудбала!

Француски фудбалер Пол Погба враћа се на терен у марту! Наиме, првобитна забрана бављења фудбалом у трајању од четири године због позитивног допинг теста је пресудом Међународног суда за спортску арбитражу ублажена на 18 месеци
Sputnik
То би значило да ће се 31-годишњи Погба вратити у тренажни процес са Јувентусом у јануару, а моћи ће поново да заигра у марту.
Разлог Погбине суспензије био је позитиван тест на тестостерон после победе торинског гиганта над Удинезеом 3:0 у првом колу Серије А у сезони 2023/24.
Погба ће имати прилику да се врати на терен и продужи играчки век на још неколико сезона.
Фудбалер Јувентуса се по првом сазнању казне огласио и истакао да ће уложити жалбу што се на крају и испатило.
„Обавештен сам да је Антидопинг агенција Италије донела одлуку, а верујем да је погрешна. Тужан сам, шокиран и сломљен јер ми је све што сам градио током каријере одузето. Све ћете сазнати када законске норме буду испуњене и будем у прилици да о свему говорим. Никада нисам свесно или намерно узимао било које суплементе који се косе са анти-допинг правилима. Као професионални спортиста никада не бих своје наступе побољшао на тај начин. То би било непоштовање и варање мојих колега и навијача сваког тима за који сам играо. Зато ћу се жалити Суду за спортску арбитражу“, најавио је Погба.
Завршило се најбоље по овог несташног фудбалера.
СПОРТ
Двоструки аршини у Евролиги? У првом плану бивши и садашњи плејмејкери Звезде
Коментар