СПОРТ

Тренерска свађа бацила сенку на меч – Боби после девет година игра Евролигу

Кошаркаши Фенербахчеа савладали су Олимпијакос резултатом 82:71 у првом колу Евролиге, а улогу у тој победи имали су и Бобан Марјановић и Марко Гудурић. Са друге странe допринос за грчки тим дао је Филип Петрушев, али то није било довољно за победу.
Sputnik
Утакмицу Фенербахчеа и Олимпијакоса обележила је расправа Шарунаса Јасикевичијуса и Јоргоса Барцокаса, тренера два тима, који су један другом упутили жестоке речи.
Међутим, та свађа не би требало да баци у сенку одчичан меч грчког и турског тима који је први евролигашки меч за Бобана Марјановића после девет година.
Српски кошаркаш на терену је провео нешто више од 15 минута, а за то време постигао је осам поена и уписао четири скока уз једну асистенцију.
Нешто више времена од Марјановића за Фенербахче одиграо је Марко Гудурић који је постигао четири поена уз један скок и две асистенције.
Са друге стране није разочарао Филип Петрушев који је у припремном периоду био важан део грчког тима. У мечу против Фенербахчеа играо је 18 минута, а за то време постигао је девет поена и забележио два скока.
Олимпијакосу је пресудио Вејд Болдвин са 19 поена, пет скокова и седам асистенција, односно Најџел Хејс са 15 поена, два скока и једном асистенцијом.
Током друге половине друге и прве половине треће деонице грчки тим имао је предност, али су кошаркаши Фенерхачеа преокренули резултат и на крају без великих проблема уписали победу.
СПОРТ
Никола блиста у Премијер лиги: Српски капитен добио велико признање
Коментар