СПОРТ

Влаховић нема намеру да стане – а Јан Карло је тек почео /видео/

Душан Влаховић, српски фудбалер, постигао је погодак у мечу Јувентуса против Каљарија у седмом колу Серије А. Нешто касније у мечу Јан Карло Симић затресао је мрежу и донео предност Андерлехту против Стандард Лижа.
Sputnik
Није се Душан Влаховић наслушао похвала од почетка сезоне, али управо то га је подстакло и мотивисало да почне да игра, како се чини, боље него икад!
У 15. минуту утакмице Јувентуса и Каљарија досуђен је пенал због играња руком фудбалера Каљарија, а са беле тачке прецизно је шутирао Влаховић.
Овим поготком српски нападач наставио је сјајан низ. Пре само неколико дана два пута је затресао мрежу против Лајпцига у Лиги шампиона, а претходно је био и двоструки стрелац у мечу са Ђеновом у оквиру Серије А.
Када се саберу сва такмичења гол против Каљарија Влаховићев је пети у последње три утакмице односно у претходних осам дана.
У наставку меча Влаховић је имао неколико одличних прилика, али ниједну није успео да искористи и на крају је Каљари изједначио на 1:1.
Добру форму показује и Јан Карло Симић, српски репрезентативац, који је после само девет минута донео предност Андерлехту против Стандард Лижа.
То је био његов првенац у белгијском тиму.
СПОРТ
Ђоковић је направио битан корак
Коментар