ЕКОНОМИЈА

Како изгледа једна од најскупљих продавница на свету /видео/

Године 1966. Еревон је први пут отворио врата као једна од првих продавница здраве хране у Америци.
Sputnik
Иако је брзо постао популаран, права трансформација догодила се 2011. године, када га је предузетник Тони Антоци купио и претворио у луксузни супермаркет, посебно привлачан славним особама, пише Индекс.
Током година Еревон се проширио и сада има 10 продавница широм Лос Анђелеса, укључујући престижне локације попут Ферфакса, Венис бича и Калабасаса. Данас је познат као један од најскупљих супермаркета у Америци, а према Форбсу, куповина у Еревону може бити чак 50 до 100 долара скупља у поређењу с обичним супермаркетима.
Еревон је у последњих неколико година постао врло популаран међу обожаватељима здраве хране, а велик део те популарности дугује славним особама попут Кортни Кардашијан, Беле Хадид и Хејли Бибер, пише Тапас Магазин. Оне су Еревон изабрале за своје омиљено место за куповину, чиме су супермаркету дале статус лајфстајл симбола, а не само обичне трговине. Тај тренд су препознале и друге звезде.
Њихова пића, посебно смутији, заузимају високо место у индустрији као изразито тражени производи, посебно она повезана са славним особама. На пример, Стобери глејз скин смути Хејли Бибер, лансиран 2022. године по цени од око 20 долара, постао је изузетно популаран и изазвао велики интерес. У првом месецу продато је 36.000 комада.
Иако је Еревон прво постао омиљено место славних особа, захваљујући њиховом утицају постао је права сензација и на друштвеним мрежама, посебно на ТикТоку, где видеи из продавнице и они у којима корисници деле шта су купили прикупљају милионске прегледе.
Погледајте и:
Коментар