СПОРТ

Никола наставља да корача стопама славног Немање

Никола Миленковић наставио је да пружа фантастичне партије у Премијер лиги. Србин који је командовао одбраном Нотинегем Фореста, уписао је и асистенцију, у ремију са фаворизованим Челсијем на Стамфорд бриџу - 1:1 у седмом колу енглеског првенства.
Sputnik
Никола Миленковић и "шумари" изазвали су недавно мук на славном Енфилду са ког су однели читав плен (0:1), а сада су успели да шокирају и захуктали Челси.
Након што су мреже мировале после првих 45 минута фудбала у Лондону, на старту другог, играо се 50. минут, када је Миленковић, ког су у прошлости пречесто поредили са Немањом Видићем, називајући га нови Видић, проиграо Вуда који је затресао мрежу "плаваца" за вођство Фореста.
Успео је домаћин брзо да се опорави од шока и да поравна резултат већ у 57. минуту након што је Мадуеке погодио на додавање фантастичног Кола Палмера, који је у прошлом колу исписао историју Премијер лиге као први фудбалер који је у једном полувремену успео да постигне чак четири гола.
Гости су у од 78. минута играли са десеторицом у пољу, с обзиром на то да је Ворд Праус зарадио други жути картон и морао је пре времена "на хлађење".
Низали су се напади Челсија до краја сусрета, али је Миленковић предводио одбрану Нотингема до великог бода у Лондону.
Форест је после седам одиграних кола на деветом месту Премијер лиге са 10 освојених бодова уз гол-разлику 7:6, а велике заслуге за то има Миленковић који је у септембру носио капитенску траку око руке играјући за Србију и који наставља да корача стопама славног Немање Видића у Премијер лиги.
СПОРТ
Хорор ноћ и јутро са господским манирима краљевског клуба
Коментар