СПОРТ

Саво склонио Партизан у „село“ /видео/

Фудбалери Партизана после тродневне паузе проузроковане репрезентативним обавезама, отпутовали су са шефом стручног штаба Савом Милошевићем у етно село Станишићи надомак Бијељине у Републици Српској, где ће тренирати наредних дана.
Sputnik
У јеку прича око заказане ванредне Скупштине у петак од 15 часова у Хумској, где се очекује да ће комплетна актуелна управа поднети оставке, Саво Милошевић донео је потез да максимално растерети екипу од дешавања ван терена.
Избор је пао на познато етно село у Републици Српској, где ће Партизан са новим-старом тренером Савом Милошевићем одрадити својеврсни тим-билдинг.
Уз свакодневне тренинге, како бисе фудбалери додатно упознали и здружили, постали хомогенији и спремили се за наставак сезоне у Суперлиги и Купу Србије.
Партизан је „везао“ две победе након одласка Александра Станојевића, пала је Младост у Лучанима и Текстилац из Оџака у Хумској, па црно-бели желе да наставе позитиван низ у утакмицама које су пред њима.
Са екипом на мини-припреме нису отишли први голман Александар Јовановић, Кевин Аријага, Нихад Мујакић, Жоао Грималдо, Матеја Стјепановић, Немања Трифуновић, Вукашин Јовановић, који имају обавеза са својим репрезентацијама.
Повратак Партизана из етно села Станишићи заказан је за суботу, 12. октобар, дан после ванредне Скупштине, која ће имати својство изборне, с обзиром на то да се очекују корените промене.
СПОРТ
Лалатовић на промоцији поменуо Реал и открио на које место „пуца“ Војводина
Коментар