СПОРТ

Нико као Митровић – Холанд, Роналдо и „белгијска звер“ му гледају у леђа

Александар Митровић, најбољи стрелац у историји Србије, налази се на челу табеле најбољих стрелаца Лиге нација од њеног оснивања. Гол-машина Ал Хилала је са 14 погодака први, у леђа му гледају Норвежанин Ерлинг Холанд (13), Ведат Мурићи (10) и „белгијска звер“ Ромелу Лукаку – 10.
Sputnik
Нико као Митровић! Капитен Србије и повратник у национални тим после „прескакања“ репрезентативних обавеза у септембру месецу, поново је међу Орловима и предводиће их дуелима 3. и 4. кола елитне дивизије Лиге нација са Швајцарској 12. октобра у Лесковцу, те Шпанијом три дана касније у Кордоби.
Податак који потврђује о каквом нападачу се ради, као и колико је нови капитен Србије битан за тим који и даље предводи Драган Стојковић, јесте да је Митровић са 14 погодака најбољи стрелац у историји Лиге нација, док је рецимо Кристијано Роналдо тек на деоби четвртог места са Данелом Синанијем из Луксембурга.
И на све то треба додати да рођени Смедеревац није био део септембарских испита Србије, када се причало о томе да бојкотује национални тим после краха на Европском првенству под командом, и даље актуелног селектора, Драгана Стојковића, ком би мечеви са Швајцарском и Шпанијом у случају неуспеха, врло лако могли да буду и последњи на клупи Србије.
СПОРТ
Америка хтела да „украде“ српски бисер – Ђорђе рекао „не!“
Коментар