СПОРТ

Лет Орлова на југ и врућ дочек за старе дужнике

Фудбалери Србије угостиће старог дужника Швајцарску, у суботу од 20 сати и 45 минута на стадиону Дубочица у Лесковцу у мечу трећег кола Лиге нација. Како је наведено, све карте су распродате, тражи се карта више, па је јасно да ће Џака и другови имати врућ дочек.
Sputnik
У два наврата Швајцарци су били кобни по Орлове, који су овога пута одлетели на југ да буду домаћини, и видећемо да ли ће се таква политика Фудбалског савеза Србије и селектора Драгана Стојковића, исплатити.
Џака, Шаћири и екипа, елиминисали су Орлове са Мундијала у Русији 2018. године, уз историјску бруку немачког судије Феликса Бриха, који није досудио очигледан пенал над Александром Митровићем.
Четири године касније, поново су Швајцарци у групној фази поразили Србију и послали је кући.
Да ли је куцнуо час за наплату дуга, бар делимично, биће познато у суботу, негде око 23 часа.
Оно што је за сада познато јесте да је стадиону Дубочица распродат, што и не чуди, с обзиром на мали капацитет у односу на Маракану или Хумску, јер новоизграђени објекат у Лесковцу прима нешто више од осам хиљада навијача, тачније, капацитета је 8.136 места.
Швајцарци ће имати подршку свега 70 својих навијача.
Подсетимо, Србија је после уводна два кола елитне дивизије Групе 4 Лиге нација освојила само бод, док су „сајџије“ закуцане за дно табеле без бодова.
Лидер је Данска са максималних шест бодова, док је Шпанија друга са четири бода.
Србије ће гостовати управо Шпанији три дана после одмеравања снага са Швајцарском.
СПОРТ
Огласио се Србин ког славе Грци због чуда на Вемблију: „Мала светлост у мрачном дану“
Коментар