СПОРТ

Ђоковић похвалио Синера, па поздравио Федерера: „Био си ми додатни притисак“

Српски тенисер Новак Ђоковић поражен је у финалу Шангаја, а меч са клупе су пратили и Роџер Федерер и Јаник Синер. Новак је у говору после финала похвалио Синера, а онда је поздравио Федерера и упутио му лепе речи.
Sputnik
„Прво морам да изразим захвалност због подршке навијача. Најстраственији су и дају нам велико задовољство. Чекају нас испред хотела, дарују поклоне, љубав. Задовољство је бити овде. Имао сам много успеха у Кини, нисам играо овде пет година, недостајало ми је, драго ми је што сам се вратио. Хвала и организаторима. Ово је најбољи турнир из "хиљадарке" хвала што чините да се осећамо посебним“, рекао је Ђоковић на терену после пораза од Синера резултатом 0:2 (6:7(4:7), 3:6).
Затим се осврнуо на победу Италијана.

„Честитам Јанику. Био је предобар. Имао је изузетну годину и заслужио је ово. Честитам и Јаниковом тиму. Знам неке момке у његовом тиму, свака част. Сјајни су. Драго ми је што добро радите“, додао је Ђоковић.

Србин је затим истакао да је лепо видети Роџера Федерера на трибинама.
„Роџере, нисам навикао да те гледам на трибинама. Први пут играм пред тобом, то је био додатан притисак. Шалу на страну, лепо је што сте ту, и ти и Хуан Карлос Фереро и Карлос Алкарас“, закључио је Ђоковић.
СПОРТ
Каква прича српског Месија: Дерби, Лига шампиона – па рекорд у репрезентацији Србије!
Коментар