СПОРТ

Звездино дете неће играти против Звезде

Кошаркаши Фенербахчеа дочекују Црвену звезду у мечу трећег кола Евролиге (19.45), а то ће учинити без српског кошаркаша и Звездиног детета Марка Гудурића.
Sputnik
Репрезентативац Србије је задобио повреду на утакмици против Јаловаспора у турском првенству и због тога неће играти против бившег клуба.
„Поред Скотија Вилбекина који је доживео тешку повреду ни Гудурић неће моћи да игра у наредном мечу. На утакмици против Јаловаспора у суботу је доживео повреду кука и после прегледа је утврђено да постоје проблеми са мишићем", поручио је турски тим саопштењем.
Тренер кошаркаша Фенербахчеа Шарунас Јасикевичијус изјавио је да Црвена звезда добро вођен и организован тим и да очекује тежак меч.
„Суочићемо се са противником који је одлично почео сезону. Као и ми, наш противник је сезону почео са две победе у Евролиги. Црвена звезда је тим са великим очекивањима ове године, са много искусних играча који добро читају утакмицу. Прошле године су нас победили на домац́ем терену. То је физички јака екипа, која је добро вођена и организована, тако да нас очекује тежак меч", изјавио је Јасикевичијус, преноси клупски сајт.
Фенербахче и Црвена звезда су у прва два кола Евролиге остварили по две победе.
СПОРТ
„Да вратимо поверење нације“ – Максина порука навијачима
Коментар